ДТП на Чортківщині: до лікарні потрапили двоє людей

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Порушення правил дорожнього руху – причина аварії, яка трапилася на Чортківщині. Про ДТП у поліцію повідомив черговий лікар бригади швидкої допомоги райцентру.

 

Слідчі встановили, водій автомобіля Renault Master, виїжджаючи з другорядної дороги на голову, не надав переваги іншому транспорту. У результаті – його автівка зіткнулася з автомобілем марки Renault Kangoo, який рухався основною трасою.

 

Внаслідок удару до лікарні потрапила пасажир Renault Kangoo. У жінки медики констатували забійні рани кисті, закритий перелом ноги. Звернувся із забоєм грудної клітки і кермувальник даного транспортного засобу.

 

За попередньою інформацією водіїв були тверезими, але остаточний висновок буде після проведення експертизи. Подія внесли в ЄРДР за статтею 286 частина 1 ККУ. Триває слідство. Повідомляє Досьє102. 

Попередня стаття

На Лановечинні через паління у ліжку загинув чоловік

Наступна стаття

На Тернопільщині почали сортувати сміття

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.