Коли тернополяни дочекаються справжньої весни

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Не радуватиме погода цього тижня жителів Тернопільщини. За прогнозами метеорологів, до кінця березня в регіоні передбачають мінливу похмуру погоду. Теплом і сонцем тішитимуться жителі краю не раніше квітня.

 

Мінлива хмарність, висока ймовірність дощів, місцями дощі з мокрим снігом, пориви вітру змінних напрямків, температура повітря коливатиметься від нуля до шести градусів тепла – такі погодні умови передбачають метеорологи упродовж доби на Тернопільщині. За прогнозами Укргідрометеоцентру, від початку квітня в регіоні спостерігатиметься чітка тенденція до підвищення температури повітря.

 

– «З тридцятого квітня погодні умови в західному регіоні зумовлюватиме вплив вологих атмосферних фронтів. Відтак спостерігатиметься похмура дощова погода. Тридцятого, тридцять першого квітня дощитиме по всій території регіону, місцями можливі дощі з мокрим снігом. Температура повітря: вночі: від одного градуса морозу, вдень 4 – 9 градусів тепла. Вітер змінних напрямків 5 – 10 метрів за секунду, часом пориви вітру», – повідомляє Укргідрометеоцентр.

 

Метеорологи попереджають: через різкі перепади температурних показників у жителів краю може погіршуватися самопочуття. По-особливому погодні зміни відчуватимуть люди з хронічними захворюваннями, метеозалежні особи.

 

Вікторія Неборак

Попередня стаття

На Тернопільщині службовці сільради незаконно преміювали начальників

Наступна стаття

Тернопільський РАЦС переїде в приміщення, де немає залу церемоній

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.