«KVITKA: ДВА КОЛЬОРИ»: Оксана Муха із сольним проектом – у Тернополі

Фото з відкритих джерел

Невдовзі у Тернополі із сольним проектом «KVITKA: ДВА КОЛЬОРИ» перебуватиме Оксана Муха. Тур містами України співачка присвятила 65-й річниці від дня народження Квітки Цісик. Проходитиме він у рамках соціально-культурного проекту «Дякую тобі, Квітко»!

 

У програмі концерту – найкращі пісні із репертуару Квітки Цісик. Звучатимуть вони у виконанні Оксани Мухи як в автентичних, так і в оригінальних аранжуваннях. Разом із співачкою на сцені виступатимуть оркестр та рок-група.

 

Це – не перший виступ Оксани Мухи у Тернополі. Співачку із колядками радо вітала публіка взимку. Цього разу Оксана Муха спробує донести свою душу і серце тернопільському глядачеві через любов до Квітки Цісик. Співачка каже: “Знаю, що у кожного є своя любов, своя Квітка.” Тому звертається до усіх із словами: “Прошу бодай пелюстку дати, аби заквітчати мою квітку – Квітку Цісик. Їй невдовзі 65. Хочу, щоб цієї весни ми пораділи її дню народженню так, як радіє моє серце. Вона горіла любов’ю до нас і віддала нам всю себе до останку. Квітко, нехай усі квіти цієї весни будуть для Тебе».

 

Про Оксану Муху кажуть, “Квітка Цісик повернулась до нас голосом Оксани Мухи». Саме так охарактеризувала співачку народна артистка України Ніна Матвієнко. Оксана Муха – володарка Гран-прі I Міжнародного конкурсу українського романсу імені Квітки Цісик.

 

Концерти «KVITKA: ДВА КОЛЬОРИ» відбудуться у 16-ти містах Західної України! У гастрольному графіку Оксани Мухи та її команди – Львів, Борислав, Золочів, Стрий, Дрогобич, Радехів, Червоноград, Жовква, Мостиська, Тернопіль, Козова, Івано-Франківськ, Коломия, Долина, Хмельницький та Луцьк.

 

У Тернополі концерт відбудеться 22 квітня о 18:00 годині за адресою: вул. Миру,6 ПК “БЕРЕЗІЛЬ”.

 

Квитки можна придбати у касі ПК “Березіль” та онлайн:

https://gastroli.ua/tickets/oksana-muha-kvitka-ternopil/buy

https://kasa.in.ua/solnij-koncert-oksani-muhi.kvitka-vidoma-i-nevidoma

Фото з відкритих джерел
Попередня стаття

На Тернопільщині зійшли з рейок два вагони приміського поїзда

Наступна стаття

На Тернопільщині службовці сільради незаконно преміювали начальників

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.