На Тернопільському підприємстві вантажівки залишилися без акумуляторів (Відео)


На підприємстві з припаркованих вантажних автомобілів викрали чотири акумулятори. Про крадіжку працівники повідомили поліцію.

 

За словами заступника начальника слідчого відділу Тернопільського відділу поліції Михайла Вербовського,  на територію підприємства невідомі проникли в період з 15 до 17 год. За цей час вони зняли акумулятора з трьох вантажних авто – «Кразу», «Уралу» та «Зіла».

 

Сума збитків, яку злодії спричинили підприємству – майже десять тисяч гривень. У ході проведених оперативно-розшукових заходів працівники кримінальної поліції міста та області вийшли на слід підозрюваних.

 

– Встановлено, що це – чоловіки, 1984 та 1990 років народження. Один з них мешканець обласного центру, а інший Тернопільського району У скоєному вони зізналися., – каже Михайло Вербовський.

 

Даний факт внесений в єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 185 частина 3 ККУ. Перевіряють крадіїв і на причетність до схожих злочинів. Триває слідство.

 

 

 

Попередня стаття

Тернопільський РАЦС переїде в приміщення, де немає залу церемоній

Наступна стаття

Тернопільські правоохоронці танцювали під російську пісню (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.