Тернопільські правоохоронці танцювали під російську пісню (Відео)


Під пісню, яка прославляє Росію та її офіцерів,  танцювали в одному із закладів Тернополя місцеві правоохоронці. Відео із танцями розмістили в Інтернеті. Свою позицію з цього приводу висловив начальник ГУНП у Тернопільській області Олександр Богомол в інтерв’ю телеканалу ІНТБ.

 

– Ми ідентифікували трьох працівників поліції. Це – представники районного відділу поліції. І ході перевірки справді було з’ясовано, що вони відпочивали в неробочий час разом із сім’ями в корпоративному колективі. Одна із гостей попросила ввімкнути пісню “Панове, офіцери”. Вона мала на увазі українську версію пісні “Офіцери” – музика та сама, але слова ж інші. Досить патріотична пісня, я вже слухав українську версію. Ці декілька пар пішли танцювати, але версія виявилася російською. Ну, не етична поведінка наших працівників, тому, що треба було зупинити музиканта. Тих троє, які танцювали, яких запросили запросили дружини,які були з ними, є учасниками АТО. Після завтра знову ж таки їдуть туди на два місяці. Попросилися, бо, кажуть, треба якось своє лице підтримати і, зрозуміло, вони не підтримують російської агресії. Я, як офіційна особа, приношу вибачення за наших працівників поліції, – зазначив начальник ГУНП у Тернопільській області Олександр Богомол. 29

Попередня стаття

На Тернопільському підприємстві вантажівки залишилися без акумуляторів (Відео)

Наступна стаття

За добу на ставках Тернопільщини рятували сімох рибалок

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.