Вербові гілки тернополяни декорують навіть пір’ям (Відео)


Неділю за тиждень перед Великоднем називається «Вербною». Цей день асоціюється в нас з важливим атрибутом – вербними гілками. До нас вони прийшли на заміну пальмовим гілкам, які поклали на землю жителі Єрусалима, коли Ісус входив в їх місто.

 

У давнину вербу рвали у Лазареву суботу – день перед Вербною Неділею. Однак тернополяни до свята готуються заздалегідь – купують гілля та прикрашають його. Декоратори радять креативити. Кажуть сьогодні у моді мінімалізм.

 

–  Верба – це частинка інтер’єру. Вона повинна стояти у будинку весь рік і милувати вам око. Тому у декорі варто підбирати улюблені кольори. А ще не заліплювати гілки надмірною кількістю декору, адже головний атрибут – верба. Немає трендів, як цього річ прикрашати вербу, але можна креатини – додавши пір’я, гудзики чи навіть цупкий папір обпалений з різних боків, – розповідає декоратор студії декору «Фрейя» Олена Нестерович.

 

Попередня стаття

За добу на ставках Тернопільщини рятували сімох рибалок

Наступна стаття

Придбання та розмитнення євроавтівок: українців просять підтримати петицію

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.