За добу на ставках Тернопільщини рятували сімох рибалок

Весняне потепління не зупиняє рибалок на Тернопільщині. Десятки відчайдух рибалять на ставках області. Внаслідок такої риболовлі за одну добу з водойм витягували сімох чоловіків. На щастя, обійшлося без трагедій.

 

«Минулої доби не один любитель риболовлі пошкодував про свою сміливість, поставивши своє життя на вагу із хобі. Так, о 13:51 до оперативно-диспетчерської служби Управління надійшло повідомлення про те, що на крижині Тернопільського ставу, яка відкололась від загальної маси знаходяться троє рибалок. Негайно на виклик вирушили вонеборці 1-ї ДПРЧ Управління на пожежно-рятувальному автомобілі. За лічені хвилини відчайдухи-рибалки були врятовані. А о 14:06 до Служби порятунку уже надійшло чергове повідомлення про можливість трагедії на водоймі. Цього разу рибалки провалилися під кригу на місцевому ставі у селі Івачів Тернопільського району. На виклик було направлено бійців ДСНС 1-ї та 3-ї ДПРЧ Управління. Постраждалих вдалось врятувати. Проте і цей випадок не був останнім. О 14:11 до вогнеборців повідомили, що тоне рибалка на Тернопільському ставі поблизу пляжу «Циганка». На виклик вирушили бійці аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління. О 14:24 любитель риболовлі на кризі був врятований», – повідомляє Управління ДСНС в області.

 

Відтак за одну добу з крижаного полону врятували сімох відчайдух. Рятувальники наголошують: виходити на кригу відтепер заборонено.

 

підготувала Вікторія Неборак

Попередня стаття

Тернопільські правоохоронці танцювали під російську пісню (Відео)

Наступна стаття

Вербові гілки тернополяни декорують навіть пір’ям (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.