На Тернопільщині посадовець 5 років привласнював чужу зарплатню

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

На Тернопільщині чиновника звинувачують у привласненні чужої зарплатні. Слідчі встановили, голова районної ради Українського товариства мисливців та рибалок впродовж 2013-2017 років вносив до табелів обліку робочого часу неправдиві відомості. Відтак, зловживаючи своїм службовим становищем, він привласнив собі заробітну плату підлеглого працівника на суму 23 тисячі гривень.

 

Розслідування завершили. Працівники Заліщицького відділу Чортківської місцевої прокуратури направили до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч.1 ст.366, за ч.2 ст. 191 КК України – внесення до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей та привласнення, розтрата або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем. Повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області. 

Попередня стаття

У Тернополі перекрили дорогу

Наступна стаття

У Тернополі – протест: люди перекрили дорогу на Підволочиському шосе (Наживо)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.