Сьогодні вранці у тернопільській маршрутці помер чоловік

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Сьогодні близько восьмої години у тернопільській маршрутці №8 38-річному чоловікові різко стало зле. Пасажири викликали швидку допомогу, проте медики лише констатували факт смерті.

Як повідомили Першому Інтернет телебаченню «Медіатор» у Патрульній поліції Тернопільщини, повідомлення про смерть чоловіка надійшло о 7.57. Патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

«О 7.57 ми отримали повідомлення про те, що в маршрутному таксі №8 помер 38-річний чоловік. Прибувши за викликом, патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Наразі причину смерті встановлюють», – зазначила прес-секретар Управління патрульної поліції в Тернопільській області Оксана Смільська.

 

Вікторія Неборак

Попередня стаття

У Тернополі на перехресті біля “Оріону” – ДТП

Наступна стаття

У Тернополі встановлюють величезну писанку з ниток

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.