Бог один, – тернополяни про святкування Пасхи разом з усім світом (Відео)


Пасха – найбільше християнське свято. Ми святкуємо його у неділю, однак нема чітко визначеної нерухомої дати. До того ж, часто східні та західні християни святкують у різні дні.

 

Тернополяни кажуть, Великодні свята треба святкувати всьому світі разом. Має бути один Бог, одна віра. Хоча дехто вважає, що нічого міняти не варто. Добре, коли є багато свят.

 

  Чи хочуть тернополяни святкувати Пасху разом з усім світом?, – дивіться у проекті «Власне бачення» Першого інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР».
Попередня стаття

На Тернопільщині розшукують 31-річну жительку Кременеця

Наступна стаття

У Тернополі працівниця вишу викрала з аудиторії 16 комп’ютерів

One Comment

    Avatar
  • Так я теж хочу святкувати ПАСХУ із всім світом

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.