На Тернопільщині прокуратура вимагає повернути державі землю площею 82 гектари 

Чортківська місцева прокуратура подала позов до господарського суду Тернопільської області про розірвання договору оренди землі, укладеного Борщівською районною державною адміністрацією з Товариством з обмеженою відповідальністю “Юстрім” (колишній Борщівський цукровий завод). А також щодо повернення земельної ділянки площею 82,62 гектари, вартістю майже 3,5 мільйона гривень, у власність держави.

 

Встановлено, що ТзОВ “Юстрім” впродовж січня-червня 2015 року не сплачувало орендної плати за землю за договором оренди земельної ділянки, внаслідок чого податковий борг за вказаний період зріс до 41 тисячі 199 гривень.

 

Враховуючи, що ТзОВ “Юстрім” не виконало зобов`язань відповідно до умов договору оренди землі, а органи, яким законом надано повноваження у сфері земельних відносин не реагували на систематичну несплату орендної плати за землю товариством та не вживали заходів до розірвання з цим суб`єктом господарювання договору оренди землі, Борщівський відділ Чортківської місцевої прокуратури звернувся до суду з відповідним позовом на захист інтересів держави. Повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області. 

Попередня стаття

Тернополяни, які вчасно не отримали закордонний паспорт, можуть поскаржитись онлайн

Наступна стаття

Чесна влада коштує недешево, – народний депутат Сергій Лещенко (Ефір)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.