Поки тернополянка була у пологовому, її дітей забрали працівники поліції

Фото з відкритих джерел

У Тернополі поки жінка знаходилася у пологовому будинку, її двох дітей забрали працівники ювенальної превенції.

 

Випадок трапився на вулиці Підкови. В одному із будинків між двома жінками виник конфлікт. Поки вони голосно сварилися, в приміщенні знаходилися двоє маленьких дітей. На місце події прибули патрульні.

 

Правоохоронці з’ясували, жодна із жінок не є мамою хлопчиків, адже вона знаходиться у пологовому будинку. На час своєї відсутності приглянути за 1-річним та 10-річними синами жінка попросила подругу.

 

Жінок, які конфліктували замість того, щоб приглядати за дітьми, патрульні забрали до відділку. Хлопчиків ж правоохоронці передали працівникам ювенальної превенції. Адже в будинку було брудно і залишати дітей самих в таких умовах було небезпечно. Повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області. 

 

Попередня стаття

Цими вихідними на Тернопільщині передбачають хвилю потепління, а потім знову повернуться холоди

Наступна стаття

У Збаразькому дитсадку – спалах кишкової інфекції

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.