Цими вихідними на Тернопільщині передбачають хвилю потепління, а потім знову повернуться холоди

Фото з відкритих джерел

Перший день квітня на Тернопільщину принесе тепло. Місцями в регіоні стовпчики термометрів підвищуватимуться до сімнадцяти градусів тепла, – кажуть метеорологи. Проте вже з наступного тижня знову повернеться прохолодна погода з дощами та хмарністю.

 

Мінлива хмарність, дощі, місцями грози, плюсова температура повітря, – такі погодні умови передбачають метеорологи цими вихідними. За прогнозами Укргідрометеоцентру, високі температурні показники передбачаються лише першого квітня, з другого квітня до регіону прийде незначне похолодання, можливі заморозки та ожеледиця. Також жителів краю попереджають про часті дощі  і ранкові тумани. «У західному регіоні спостерігатиметься досить мінлива погода. Останнього дня березня та першого квітня передбачається різке підвищення температурних показників. Вдень стовпчики термометра підвищуватимуться до п’ятнадцяти – сімнадцяти градусів тепла, вночі спостерігатиметься 3 – 6 градусів вище нуля. Також передбачаються дощі, а місцями можливі грози».

 

За попередніми прогнозами метеорологів, справжнього весняного тепла радять чекати не раніше середини квітня.

 

Вікторія Неборак

Попередня стаття

У Тернополі невідомий прострелив неповнолітньому руку

Наступна стаття

Поки тернополянка була у пологовому, її дітей забрали працівники поліції

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.