У Збаразькому дитсадку – спалах кишкової інфекції

фото з доступних джерел

Спалах гострої кишкової інфекції виявили у Збаразькому дитсадку. За словами лікарів-епідеміологів обласного лабораторного центру, в дошкільному навчальному закладі захворіло одинадцять осіб.

«У ДНЗ міста Збаража зареєстрований спалах гострої кишкової інфекції. 28.03.2018 року отримано термінові повідомлення про 3 випадки захворювання на кишкову інфекцію. Станом на 29.03.2018р. захворіло 11 осіб, в т.ч. 10 – дітей. З метою локалізації та ліквідації  вогнища інфекційного захворювання, встановлення причин та умов, що сприяли виникненню спалаху, організовано комплекс протиепідемічних заходів. Здійснено відбір матеріалу для лабораторного дослідження», – повідомляє обласний лабораторний центр.

Щодо спалаху кишкової інфекції триває епідрозслідування.

Підготувала Вікторія Неборак

 

Попередня стаття

Поки тернополянка була у пологовому, її дітей забрали працівники поліції

Наступна стаття

Тридцять поліціантів Тернопільщини поїхали у чергове відрядження на Донбас

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.