Тернопільські зоозахисники просять бути милосердними до тварин

фото з соцмереж

«Милосердя на Великдень», – таку акцію організували тернопільські волонтери напередодні Пасхальних свят. Вони збирали харчі та медикаменти для чотирилапих друзів, а також кошти для створення притулку для них.

Упродовж тригодинної акції волонтерам вдалося зібрати понад півтори тисячі гривень. Незважаючи на примхливу погоду, чимало тернополян охоче жертвували для безпритульних собак і котів.

«Дуже хочу, щоб у нашому місті зробили притулок для тварин. Хто ж про них подбає, як не ми. Мені шкода, що котики і собачки живуть на вулиці. Тому я вирішила долучитися до цієї акції», – каже тернополянка Ольга Зух.

Організатори акції додають: допомогти безпритульним тваринам можна у будь-який час. Для цього необхідно лише звернутися до волонтерів. «Дякуємо усім, хто нас підтримує. Щоправда погода під час акції не дуже підтримала нашу ініціативу. Та, попри все, результатом ми задоволені. Нам вдалось зібрати трохи медикаментів, пеленок, шприців, корму для тварин», – додає керівник ГО “Вірні друзі” Алла Ляпандра.

Виручені кошти волонтери спрямують на будівництво притулку для бездомних тварин. Волонтери закликають тернополян бути чуйними до чотирилапих, допомагати їм, не чекаючи акцій.

      Вікторія Неборак

Попередня стаття

У Збаразькому дитсадку виявили сальмонельоз

Наступна стаття

Вибоїна чи обгін: у поліції з’ясовують причину загоряння молоковозу (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.