У Тернополі біля 6-го магазину ДТП: зіштовхнулися легківка з мікроавтобусом

Дорожньо-транспортна пригода трапилася сьогодні близько 9:00 години ранку. Дві автівки не розминулися на вулиці Збаразька перед в’їздом під залізничний міст. За кермом автомобіля марки Skoda Octavia, за словами очевидця, знаходилася жінка. У салоні мікроавтобуса Volkswagen Transporter, окрім водія, перебував ще один чоловік. Обоє водіїв прямували з села Біла у напрямку Центру міста. Керманичі вирішували ситуацію між собою, патрульних на цей момент поки на місці події не було. Про аварію журналістам Першого інтернет-телебачення “МедіаТОР” повідомив очевидець.

 

підготувала Людмила Маліброда

 

Попередня стаття

Працюючим пенсіонерам автоматично перерахують пенсії

Наступна стаття

З квітня пенсії військових зростуть в середньому на півтори тисячі гривень

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.