Вибоїна чи обгін: у поліції з’ясовують причину загоряння молоковозу (Відео)


На Тернопільщині перевернувся та загорівся молоковоз. ДТП трапилася на об’їзній дорозі Кременця.

 

За словами Олександра Богомола, начальника ГУНП в Тернопільській області, водій вантажного автомобіля ГАЗ не впорався з керуванням і транспорт перекинувся.

 

За інерцією автівка продовжила рух і в результаті тертя загорілася. Водій молоковозу встиг вискочити.

 

Автомобіль рухався по своїй смузі та минав пошкодження на асфальтовому покриті. Побачивши, що його обганяє Мерседес Спринтер зробив об’їзд, його розхитало і молоковоз перекинувся. Автомобіль загорівся, водій встиг вискочити. Він отримав опіки обличчя та рук, зараз йому надається допомога в лікувальному закладі, – каже Олександр Богомол.

 

Також під час розслідування з’ясують, яким було дорожнє покриття. Кваліфікують дії водія автомобіля ГАЗ, а також водія, який обганяв на повороті молоковоз. Причину аварії встановить експертиза.

 

Подія внесена в Єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 286 частина 1 ККУ.

 

 

 

 

Попередня стаття

Тернопільські зоозахисники просять бути милосердними до тварин

Наступна стаття

Водій молоковозу, який перекинувся під Кременцем, відмовився від госпіталізації (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.