На Тернопільщині хлопець викрав “Жигулі”, щоб покататися

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел03

Крадіжка автомобіля марки “Жигулі” трапилася на Теребовлянщині. Повідомив у поліцію власник автівки. Житель села Соснів повідомив, що напередодні ввечері він поїхав машиною до клубу, залишив її на декілька хвилин незачиненою, а коли повернувся – вона зникла.

 

Правоохоронці з’ясували, до злочину причетний 18-річний житель району. Хлопець у скоєному зізнався. Каже, взяв чужий транспортний засіб, бо хотів покататися. Дорогою підібрав ще чотирьох своїх знайомих і подалися до сусіднього району. На перехресті у селі Городище Козівського району прокололи шину, тож залишили чужу автівку там.

 

Кримінальне провадження відкрили за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом. Триває досудове розслідування. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області. 

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

У Тернополі за два дні невідомі пограбували три церкви (Відео)

Наступна стаття

Писанки створені дитячими руками прикрасили великодній кошик “МРІЇ” (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.