На вечірці 50-х тернополянки дізналися про новинки моди і краси (Відео)


Епоха 50-х і стиляг. На вечірку «Краса в деталях» завітало дві сотні тернопільських панянок у барвистому вбрані з яскравим макіяжем. На заході краси та стилю святкували 50-річчя світового бренду Artistry. Косметика цієї торгової марки входить в п’ятірку найпрестижніших у світі.

 

– Наш захід тематичний, це співпало зі святкуванням 50-річчя Artistry в усьому світі. Тому ми приурочили до цієї дати сьогоднішнє свято – 50-ті роки стиль Dior і стиляги, – розповідає співорганізатор заходу «Краса в деталях» Олена Шкільна.

 

На вечірці презентували свої колекції одягу знані українські бренди Андре Тан, Vovk, Аrber та Mariam. Обличчям колекції Андре Тан стала фіналістка проекту «Модель XL» Вікторія Щєлко. Вона презентувала моду для жінок плюс сайз.

 

– Я вдячна, що організатори запросили саме мене, щоб як обличчя Андре Тан презентувати вперше у Тернополі моду для жінок плюс сайз. Я своїм прикладом та дівчата сьогодні змогли показати, що не лише жіночка, яка має 90 60 90 може одягатися гарно, естетично та красиво, – ділиться враженнями фіналістка проекту «Модель XL-2017»  Вікторія Щєлко.

 

Майстриня шкіряної справи Неля Хоміцька разом із талановитою Лілією Сармак створили колекцію виробів зі шкіри та валяної вовни. Сумки, жилетки та ремені від молодих тернопільських дизайнерів Наталії Парибус та AlexVitrov, успішно продаються в Європі, тож і на заході здивували поціновувачів краси й натуральності.

 

– Ми виготовляємо аксесуари і цього разу ми долучилися до співпраці з молодими дизайнерами і виготовили невеличку колекцію шкіряних сумок. Думаю, такі заходи для Тернополя корисні, є можливість відпочити і дізнатися про новинки, – каже директор магазину-ательє «Територія взуття» Неля Хоміцька.

 

Розважали відвідувачів театральними постановками у стилі 50-х.

 

– Ми хотіли показати і класичний Ньюлук, який створив Крістіан Діор і таку радянську аналогію трішки перекручену, перероблену, яка взяла корені від діорівського нью лука, хотіли показати такий елемент, як стиляги, здається вдалося, – розповідає актор Тернопільського театру актора і ляльки Дмитро Татарінов.

 

Новинки в сфері стилю і макіяжу 2018 та makeup від світового бренду Artistry продемонстрували візажисти з Києва. Окрім цього десятки жінок отримали призи від цієї торгової марки. Знавці краси запевняють, популярна у світі косметика Аrtistry стає все більш знаною серед українок.

 

– Багато цікавих людей, багато красивих людей і ми з подружками стараємося відвідувати такі інвенти такого ґатунку. Коли людина потрапляє у сферу доброзичливу і сама такою стає, – каже психолог Тетяна Білінська.

 

Такі заходи, кажуть відвідувачі, надихають. Тож до проекту «Краса в деталях» долучаються не лише у Тернополі, а й в Луцьку, Івано-Франківську та Львові.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Попередня стаття

Відзавтра у Тернополі припиняють теплопостачання

Наступна стаття

Через прорив труби біля автовокзалу ускладнений рух транспорту (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.