У Тернополі 66-річна кермувальниця збила 13-річну дівчинку

Дорожньо-транспортна пригода трапилася сьогодні вранці у Тернополі. 13-річну тернополянку збив автомобіль марки Kia Rio. Школярка переходила дорогу на нерегульованому пішохідному переході. У цей час кермувальниця автівкою виїжджала з прилеглої території. За словами 66-річної жінки, її засліпило сонце і вона не побачила пішохода.

 

Патрульні, які прибули на виклик, здійснили охорону місця автопригоди. Також викликали слідчо-оперативно групу. Алкотест показав, що водій була твереза. Потерпілу із травмами обох ніг доставили до обласної дитячої лікарні. Повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області. 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

У Ланівцях на складі згоріли 3 тонни одягу та взуття

Наступна стаття

На Замковій затори через ДТП (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.