На кладовищі поблизу Тернополя вандали вчинили наругу над могилою

Із заявою про крадіжку до правоохорнців звернулася жителька обласного центру. Жінка повідомила, що в період з 20 березня по 1 квітня невідома особа поцупила з могили іі батька бронзовое чоловіче погруддя. Поховання знаходиться на Микулинецькому кладовищі у Тернополі.

 

Кримінальне провадження поліціанти відкрили за ч.1 ст.297 ККУ –  наруга над могилою, іншим місцем поховання, над тілом (останками, прахом) померлого або над урною з прахом померлого, а також незаконне заволодіння тілом (останками, прахом) померлого, урною з прахом померлого, предметами, що знаходяться на (в) могилі, в іншому місці поховання, на тілі (останках, прахові) померлого.

 

З проханням допомогти встановити особу невідомого правоохоронці звертаються до всіх власників прийомів металобрухту. У разі виявлення подібного погруддя просять повідомити за телефоном 27-11-70 або на лінію “102”. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області. 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Працівники київської фірми ошукали тернополян майже на мільйон

Наступна стаття

На Чортківщині з приватного саду вкрали 200 саджанців

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.