На Тернопільщині безгрошів’я підштовхнуло чоловіка на злочин проти брата

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

До Збаразького відділення поліції поліції із заявою про крадіжку звернувся 28-річний житель Збаража. Він повідомив, що невідомив викрав у нього техніку.

 

Потерпілий зазначив, що крадій поцупив у нього ноутбук марки «Lenovo», вартістю більше 5000 гривень. У злочині він одразу запідозрив свого брата з яким проживають в одному будинку. Мій родичами тривалий час існують неприязні відносини.

 

Здогадки заявника підтвердили й поліцейські. Підозрюваний у крадіжці зізнався. Каже, до злочину його підштовхнуло бажання випити та відсутність коштів. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області. 

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Наркозалежний тернополянин носив з собою шприц, наповнений опієм

Наступна стаття

Тернополян закликають не нести штучні квіти на кладовища

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.