Великодній ярмарок у центрі Тернополя піднімає людям настрій (Відео)


Страви національної кухні, етнограй писанок та вишиванок, смаколики на будь-який смак і весела розважальна програма очікують тернополян і гостей міста на Великодньому ярмарку у Тернополі. Святкова торгівля стартувала 4 квітна на Театральному майдані та бульварі Тараса Шевченка. На території ярмарку з 10.00 до 22.00 години працюватимуть 36 стилізованих дерев’яних будиночків із виставкою-продажем виробів від талановитих українських ремісників.

 

У програмі заходу – Великодній забіг, спортивні забави для батьків та дітей, бої крашанок і, звісно, гаївки. Окрім Великоднього концерту, для жителів і гостей міста звучатиме легка та популярна музика муніципального Галицького камерного оркестру. Триватиме Великодній ярмарок у Тернополі до 15 квітня.

 

Запровадженням Великоднього ярмарку у Тернополі жителі і гості міста задоволені. Кажуть, ярмаркове містечко у святкових декораціях додає настрою.

– Дуже сподобалось. Перший раз в Тернополі. Прикольна ідея. Якби в подальшому так було, то би було дуже гарно. Сто відсотків піднімає настрій. Тому, що подібного у Тернополі не було. Всерівно, якщо робляться якійсь дійства – це і для молоді, скажімо так, корисно і старших людей вийти та подивитися. І заохочує гостей приїхати у місто, – кажуть тернополянки.

– Оскільки місто готується, хочеться, якби, насолодитися цим. Приємно бачити стільки людей, які відпочивають. І, загалом, цікаво, як всі будуть проводити ці свята. Зокрема, саме в нас в місті, – зазначив тернополяни.

 

автор Людмила Маліброда

Попередня стаття

Домашній арешт не завадив тернополянці пограбувати крамницю

Наступна стаття

У Тернополі безоплатно вакцинуватимуть від сказу домашніх тварин

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.