Дерев у парку Національного відродження ніхто не різатиме, – забудовник (Наживо)

У парку Національного відродження триває акція «Врятуй парк!». На акцію зібралися десятки тернополян. Люди кажуть будівництво незаконне, бо проводиться на території паркової зони. Бояться, що частина дерев виріжуть, а людям заборонять гуляти поруч.

 

Натомість ініціатор проекту президент Фундації зірок світового футболу «Діти» Ярослав Несторович каже, що має всі документи на будівництво.

 

– Дерев ніхто різати не буде. І тернополянам ніхто не забороняє тут гуляти, – каже Ярослав Несторович.

 

Наразі активісти збирають підписи проти забудови та проводять збори громади. Люди обирають представників, які будують виступати у суді та висловлювати їх позицію щодо забудови у парку Національного відродження..

Громадські активісти подаватимуть позов до суду проти забудови у «зеленій зоні». Збір коштів для оплати послуг суду – одне із питань, за яке голосують зараз люди.

 

Акцію протесту Перше інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР» транслює НАЖИВО.

 

Попередня стаття

Цю територію парку ми мусимо відстояти, – громадські активісти (Наживо)

Наступна стаття

Рибалити тернополянам заборонено щонайменше 10 тижнів

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.