На Тернопільщині у річці Серет втопилися двоє пенсіонерів

Фото з відкритих джерел

 

Фото з відкритих джерел

На Тернопільщині протягом доби втопилися одразу двоє людей. Тіла пенсіонерів виявили у річці Серет.

 

Один з нещасних випадків трапився у Чортківському районі. Поблизу села Капустинці у річці перехожий помітив тіло невідомого. Загиблим виявився 66-річний житель села Заболотівка. Пенсіонер зник ще 26 січня. Його розшукували родичі та правоохоронці. Під час огляду трупа слідів насильницької смерті поліціанти не виявили.

 

Другий випадок задокументували працівники Теребовлянського відділу поліції. Мешканка села Застіночне повідомила, що виявила в річці тіло потопельниці, ймовірно її односельчанки. Поліцейські  підтвердили здогадки. 72-річна жінка хворіла психічними розладами здоров’я. Її тіло направили для проведення судово-медичної експертизи. Триває слідство. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області. 

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

У центрі Тернополя встановили велетенські писанки

Наступна стаття

На Тернопільщині чоловік двічі продав нерозмитнене авто

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.