Тернополяни прийшли на акцію «Врятуй парк» (НАЖИВО)

У парку «Національного відродження» десятки тернополян. Люди зібрися на акцію «Врятуй парк!»

 

– В Тернополі продовжують цинічно забудовувати парки прикриваючись соціально-спортивною складовою, днями відновили будівельні роботи у парку «Національного відродження». Осінню роботи на цій ділянці були зупинені завдяки небайдужості громади. Цього разу нам потрібно максимально мобілізуватися та остаточно зупинити забудову нашого парку. Лише спільними зусиллями ми це зробимо, – пише у соціальній мережі Oleg Synovets.
Акцію протесту Перше інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР» транслює НАЖИВО.

Нагадаємо, восени у парку Національного відродження почали зводити Соціально-спортивний центр «Вулична академія». Ініціатори проекту, Фундація зірок світового футболу «Діти» тоді запевняли, що мають всі документи на будівництво.

Попередня стаття

Діти з Донеччини святкуватимуть Пасху на Тернопільщині

Наступна стаття

Цю територію парку ми мусимо відстояти, – громадські активісти (Наживо)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.