На Тернопільщині трагічно загинуло двоє чоловіків під час виконання робочих обов’язків

Дві трагедії трапилося на Тернопільщині 5-го квітня. В обласному центрі загинув чоловік під час ремонтних робіт, а жителя Шумського району засипало зерном.

 

«Тривожне повідомлення надійшло до працівників Тернопільського відділу поліції  від лікаря бригади швидкої допомоги.  Медик повідомив, що під час будівельних робіт на вулиці Вербицького робітник випав з балкону 5 поверху. Травми виявилися несумісні з життям, 40-річний чоловік помер на місці події. Інший трагічний випадок трапився у селі Пищатинці. Під час розвантаження зерна на місцевому тоці збіжжям на смерть присипало місцевого мешканця, який на той момент перебував у бункері для його зберігання», – повідомляє ГУ НП в області.

 

Щодо цих випадків відкрито кримінальні справи. Триває розслідування.

 

Підготувала Вікторія Неборак

Попередня стаття

На автомийках Тернополя аншлаг (Фото)

Наступна стаття

Тернопільські храми перевіряють, аби запобігти нещасним випадкам (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.