У Тернополі протягом тижня до кладовищ курсуватимуть додаткові автобуси

У передсвяткові та святкові дні до міського кладовища в Підгородньому курсуватимуть додаткові автобуси. Таке рішення прийняли, аби тернополяни могли без зайвих клопотів відвідати і впорядкувати могили рідних та близьких.

 

Зокрема, до 7 квітня та з 11 до 14 квітня з 10.00 до 19.00 години рейси здійснюватиме кожен другий автобус №№11, 27, 30. А 8, 9, 10. А 15 квітня до кладовища в Підгородньому їздитиме кожен автобус №№ 11, 27, 30.

 

8 та 9 квітня маршрут №1а виконуватиме усі рейси до кладовища відповідно до розкладу руху автобуса.

 

Також у ці дні посилено контролюватимуть за дотриманням водіями затверджених розкладів руху на автобусних маршрутах №№ 5, 5а, 8, 11, 18, 27, 30, 31, 32 та тролейбусному маршруті №8, який курсує до Микулинецького кладовища. Повідомляє прес-служба Тернопільської міської ради.

підготувала Людмила Маліброда

 

Попередня стаття

Пофарбувати писанки тернополяни можуть за допомогою тканини (Відео)

Наступна стаття

Тернополянин “вибив” з орендаря-іноземеця понад тисячу доларів США

One Comment

    Avatar
  • До кладовища с Довжанка як можна добратися?

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.