Тернопільські храми перевіряють, аби запобігти нещасним випадкам (Відео)


Аби попередити нещасні випадки під час Великодніх богослужінь, тернопільські правоохоронці перевіряють храми та церкви. Також вони обходять місця масового скупчення людей. Особливу увагу вибухотехніки і пожежники звертають на незнайомі предмети, несправності та легкозаймисті речовини.

 

– Я думаю, що на даний час, що треба перевіряти. Зараз в країні йде війна і всякі люди приходять до церкви. Це треба, так, – каже тернополянка пані Оксана. 

– Наша держава перебуває зараз в такому стані – стані війни з агресором нашим російським. І багато зброї є не тільки на Сході, а й по цілій нашій Україні, – зазначив священнослужитель Храму Всіх Святих Землі української УАПЦ отець Григорій. 

 

Окрім цього, поліціанти проводять профілактичні бесіди з настоятелями церков і парафіянами.  Роз’яснюють їм, як діяти під час непередбачуваних ситуацій.

– В рамках обстеження особливу увагу звертають на виявлення незрозумілих предметів і речей. Також під час бесіди із священиками та іншими працівниками храмів проводиться роз’яснювальна робота. У бесіді ми наголошуємо на необхідності встановлення відеоспостереження для безпеки громадян, залізних решіток на вікнах храмів для збереження майна, – повідомив начальник відділу превенції патрульної поліції Тернопільського відділу поліції Іван Паньків. 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

На Тернопільщині трагічно загинуло двоє чоловіків під час виконання робочих обов’язків

Наступна стаття

7 квітня – Благовіщення

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.