Найшвидший піаніст світу приїде у Тернопіль (Відео)


Фото з відкритих джерел

У Тернополі 14 квітня з концертом виступить композитор з Канади Любомир Мельник. Нині він є найшвидшим піаністом світу – здатний грати 19,5 нот в секунду кожною рукою. Любомир грає лише свою музику, яку не може повторити ніхто з інших музикантів.

 

Ще на початку 80-х піаніст розробив власну нотацію і техніку гри надшвидких арпеджіо, написавши безліч творів з її використанням.

 

Йому незабаром 70, а концерти з успіхом проходять по всьому світу: в Канаді, Швеції, Англії, Франції, Німеччині, Італії, Польщі, багатьох інших країнах і навіть в Австралії. Півтора роки тому вперше приїхав з концертом і до України. Під час концерту у Києві повідомив, усі кошти за квитки на його концерт перерахує родинам воїнів, загиблих на сході України.

 

У тернополян буде чудова нагода побувати на концерті світової знаменитості та насолодитися грою та музикою піаніста. Початок концерту Любомира Мельника в обласній філармонії о 20.00 годині.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

На Великдень у Тернополі гостюватимуть діти зі Сходу

Наступна стаття

Політика на місцевому рівні набагато благородніша справа, – представники Хоростківської громади

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.