Понад 2 тисячі тернополян взяли участь у загальноміській толоці

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

З 2 по 5 квітня у Тернополі тривала перша загальноміська толока. Участь у ній взяли понад дві тисячі людей. Це – працівники підприємств та організацій різних форм власності, ЖЕКів, ОСББ та небайдужі тернополяни. Протягом чотирьох днів вони працювали над впорядкуванням території та висаджували зелені насадження.

 

Під час традиційної щорічної акції озеленення території міста у парку «Національного відродження» на місці видалених сухостійних ялин висадили 55 катальп.

 

Також під час толоки очистили зелені зони на вулицях Слівенській, Винниченка, Будного, Текстильній, Фабричній, Морозенка, Микулинецькій, Юності, Стуса, Бродівській, Транспортній, Тарнавського, Поліській, Протасевича, Лесі Українки, М.Кривоноса, Коновальця, Вербицького, Л. Курбаса, В. Великого, 15 Квітня, проспектах Злуки та С.Бандери, бульварах Петлюри, П. Куліша, Д. Галицького, РЛП «Загребелля» та парків міста. Одночасно впорядкували території міських кладовищ на вулиці Микулинецька, біля села Підгороднє та на вулиці Будного. Повідомляє прес-служба Тернопільської міської ради. 

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

На Тернопільщині іноземець заплатив за свідоцтво про народження тисячу доларів

Наступна стаття

У Тернополі чоловік втратив майже 100 тисяч гривень на купівлі пального

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.