На свята спокій тернополянам забезпечуватимуть півтори тисячі поліціантів (Відео)


На Тернопільщині  у період святкування Пасхи безпеку громадян забезпечуватимуть півтори тисячі правоохоронців. У ніч з 7 на 8 квітня Великоднє богослужіння відбудеться у більш, як тисячі культових спорудах області.  Участь у них, – припускають поліціанти, – візьмуть близько 540 тисяч жителів краю.

 

Поліціанти звертаються до людей із проханням не зловживати алкоголем та не порушувати громадський порядок . А також зазначають, що у святкові дні варто подбати не лише про власну безпеку, а й власних домівок. Адже, найбільше злочинів, за словами правоохоронців, скоюють саме у ці дні.

 – Хотів би звернутися до громадян з проханням перед від’їздом, залишенням домівок звернутися до своїх сусідів, близьких, родичів, аби наглядали за вашими помешканнями. У свою чергу поліція забезпечить посилене патрулювання вулиць і громадських місць обласного та районного центрів, – каже начальник відділу охорони публічного порядку управління превентивної діяльності ГУНП в Тернопільській області Богдан Катрун. 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Паску для найбільшого кошика Тернопільщини виготовили з пап’є-маше і колготок (Відео)

Наступна стаття

Колектив інтернет-телебачення «МедіаТОР» вітає з Воскресінням Христовим!

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.