У Тернополі чоловік втратив майже 100 тисяч гривень на купівлі пального

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

До працівників поліції із заявою звернувся житель Тернополя. Чоловік повідомив, що проплатив за дизельне пальне 98 тисяч гривень, а товару не отримав.

 

Потерпілий розповів, що фірму-продавця палива знайшов через інтернет. Домовився про ціну та доставку. У домовлений день вантажний автомобіль марки “Scania” з товаром прибув на Тернопільщину. Потерпілий разом з водієм перевірили якість дизелю. Після цього тернополянин зателефонував диспетчеру фірми, аби дізнатися рахунок, на який можна перерахувати кошти за за 5 тонн палива.

 

На вказаний рахунок чоловік перевів 98 тисяч гривень. Проте водій фури жодного підтвердження про зарахування коштів не отримав. Коли покупець ще раз перетелефонував до диспетчера, той повідомив, що жодного рахунку не давав і гроші їм не надходили.

 

Подію внесли в ЄРДР за статтею 190 ККУ. Триває слідство. Правоохоронці встановлюють осіб, причетних до шахрайства. Повідомляє Досьє102. 

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Понад 2 тисячі тернополян взяли участь у загальноміській толоці

Наступна стаття

На Великдень у Тернополі гостюватимуть діти зі Сходу

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.