Смачної Паски і ковбаски тернополяни бажають у Великодень (Відео)


Великдень – це найголовніше церковне свято, яке відзначається і православними, і католиками, тобто усім християнським світом. День Воскресіння Христового є символом вічного Життя, перемоги над Смертю та очищення від гріхів.

 

Цьогоріч Великдень святкують 8 квітня. Традиційно цим світлим святом завершується Великий піст, який у 2018 році триватиме з 19 лютого по 7 квітня, і під час якого православні дотримуються обмежень в їжі, намагаються очиститися від гріхів, переосмислити своє духовне життя.

 

Свято Христового Воскресіння незмінно супроводжується великодніми пасками, писанками, крашанками, урочистими церковними службами та традиціями ходити одне до одного в гості і вітатися зі словами «Христос Воскрес!» – «Воістину Воскрес!».

 

Тернополяни у цей день також приєднуються до привітань і бажають усім жителям краю щасливо провести Великодні свята, – привітання дивіться у проекті «Власне бачення» Першого інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР.

Попередня стаття

Тернополян запрошують до участі у найбільшій в Україні тереновій грі (Відео)

Наступна стаття

Тріо Panivalkova дасть безкоштовний концерт у Тернополі

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.