Тріо Panivalkova дасть безкоштовний концерт у Тернополі


19 квітня у Тернополі відбудеться спільний концерт берлінського рок-гурту Die Höchste Eisenbahn та українського музичного тріо Panivalkova. Виступи відбудуться в рамках музичного турне з нагоди Українсько-німецького року мов. Вхід на концерт – вільний, за умови реєстрації: https://bit.ly/2IQur7q

 

Самобутній гурт Die Höchste Eisenbahn та яскраві Panivalkova дивуватимуть публіку драйвовим виконанням та незвичним міксом музичних інструментів: клавішних, укулеле, барабанів, перкусії, та кастаньєт.

 

Panivalkova  знайомі українським слухачам виступами на шоу «Х-Фактор», Koktebel Jazz Festival, ZaхidFest, «Файне місто», ГОГОЛЬFEST, Z-Games, Atlas Weekend, Hedonism. У 2017 році гурт здійснив перше музичне турне Європою, а після повернення – тур Україною.

 

Розчнеться концерт о 19:00 годині за адресою: м. Тернопіль, вулиця Чумацька, 14 клуб “Good One”. 

Фото з відкритих джерел

Підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Смачної Паски і ковбаски тернополяни бажають у Великодень (Відео)

Наступна стаття

В Аргентині встановили пам’ятник українській Писанці

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.