Дівчину витягнув, інших пасажирів не зміг, – потерпілий в ДТП на Тернопільщині (Відео)


Троє загиблих і ще троє у лікарні – наслідки аварії, яка трапилася 9 квітня на автошляху Збараж-Підволочиськ  на Тернопільщині. Автомобіль, за кермом якого перебував 19-річний водій, на швидкості злетів з дороги та впав у ставок. На момент аварії у салоні знаходилися шестеро людей.

 

Слідчі з’ясували, компанія хлопців вдосвіта поверталася на автомобілі  Audi A6 з клубу, що у сусідньому селі. Дорогою додому вони підібрали інших пасажирів. Не доїжджаючи до села, на повороті зі спуском молодий водій на швидкості не втримав керма. Автівка з’їхала з дороги, перевернулася і опинилася у водоймі.

 

З автомобіля, який йшов на дно, 16-річну дівчину витягнув інший постраждалий. Врятуватися вдалося ще одному юнакові. Водій і двоє пасажирів, 17-ти та 23-х років, втопилися.

 

На сьогоднішній день працівниками відповідних служб проводиться розтин тіл, в учасників ДТП медики взяли аналіз на вміст алкоголю в крові. Кримінальне провадження відкрили за ч.3 ст.286 ККУ. Триває слідство.

– Не доїжджаючи до села, водій, перевищивши швидкість, не впорався з керуванням і автомобіль перекинувся та впав в озеро. Шум, від автопригоди почув сторож, який знаходився на відстані 350 метрів від місця аварії. Чоловік першим й почав надавати допомогу. Хлопець, який сидів ззаду на сидінні, винирнув. Йому вдалося пірнути, дістати свою дівчину, яка на сьогоднішній день – в реанімації, а також робив спробу дістати інших пасажирів та водія автомобіля. Проте, йому це не вдалося, – повідомив начальник відділу комунікації ГУНП в Тернопільській області Сергій Крета. 

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

На Великодні свята у Тернополі трапилося близько десятка пожеж

Наступна стаття

Великодні свята втомили тернополян (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.