Економічний університет має стати осередком моральних і культурних принципів, – кандидат на посаду ректора ТНЕУ Володимир Мартинюк (Відео)


Шановні колеги, сьогодні нам з Вами випало непросте завдання – будувати вільну, справедливу та демократичну країну. Виховати майбутнє нашої нації – чесних, професійних, активних та прогресивних молодих людей, які виведуть нашу державу на якісно новий рівень.  Впевнений, що команді Тернопільського національного економічного університету це під силу.

 

15 років ми працювали пліч-о-пліч. Навчали і вчилися самі, працювали і здобували результати. Але ми можемо значно більше.

 

Тернопільський національний економічний університет має стати осередком моральних і культурних принципів. У центрі цього осередку повинна бути Людина-інтелігент, людина-професіонал, з її унікальними поглядами, думками, переконаннями.

 

Вірю, що разом ми зможемо повернути університету високий авторитет, як закладу, який готуватиме найкращих фахівців для нашої країни. Закладу, який повинен прогресувати, розвиватися, ставати гідним конкурентом у європейському освітньому просторі.

 

У нашій освітянській та студентській родині не місце поборам та корупції. Усі студенти повинні мати рівний доступ до освіти і знати, що вони будуть професійно підготовлені та справедливо оцінені. Тільки так вони знову повірять у себе, у свої можливості. Зможуть знайти своє місце у суспільстві та працювати для розвитку держави і з насолодою для себе.

 

На жаль, сьогодні сотні молодих людей щороку виїжджають за кордон на навчання та у пошуках роботи. Я пропоную змінити акценти у підготовці фахівців. У пріоритеті повинні бути спеціальності, попит на які диктує ринок та бізнес-середовище. Ми повинні гарантувати максимальну академічну мобільність, щоб студенти мали час та можливість розвиватися, отримувати практичні навички, переймати досвід.

 

Сьогодні нам як ніколи потрібна сильна команда, щоб допомогти молодим людям зробити цей крок вперед. І вона у нас є. Це сотні науковців, викладачів та методистів нашого університету. Саме такі фахівці отримають можливість розвиватися та вдосконалюватися –безкоштовно вивчати іноземні мови, стажуватися за кордоном, безкоштовно користуватися інформаційно-освітніми ресурсами.

 

Шановні колеги, саме від Вашого рішення залежить, як у наступні роки розвиватиметься наш університет. Які цілі та пріоритети стануть перед нами.

 

Від Вашого вибору залежить майбутнє нашої молоді. Будьмо відповідальними перед дітьми і чесними перед собою. Мудрості, рішучості та витримки нам!

 

Доктор економічних наук, професор, кандидат на посаду ректора ТНЕУ

Володимир Мартинюк

Попередня стаття

На Тернопільщині парк перетворили у ферму і сміттєзвалище

Наступна стаття

У Тернополі біля центрального ринку ДТП (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.