На Тернопільщині одесит в одесита викрав автомобіль “TOYOTA Prado”

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

У Заліщиках на Тернопільщині невідомий викрав автомобіль марки “TOYOTA Prado”. За словами власника транспорту, у райцентр він приїхав з Одеси. Іномарку припаркував на одній із вулиць, а сам пішов по справах. Повернувся десь за годину,  а автівки – немає. Про крадіжку повідомив у поліцію.

 

На Тернопільщині правоохоронці оголосили план “Перехват”. Завдяки цьому поліціантам вдалося встановили маршрут руху викраденого автомобіля. Отримані дані вони передали в інші області, дорогами яких міг рухатися викрадач. Зупинили зловмисника на Вінничині. 

 

За попередніми даними, крадій – житель Одеської області. Його затримали відповідно до статті 208 КПК. Чоловіка поліціанти привезли на Тернопільщину.  У скоєному він не зізнається. 

 

Подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 289 частина 1 ККУ – незаконне заволодіння транспортним засобом. Також правоохоронці перевіряють причетність підозрюваного до скоєння аналогічних злочинів. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області. 

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Вдаючи, що просить милостиню, жителька Підгаєчинни, грабувала пенсіонерів

Наступна стаття

Португальці познайомляться з Тернопіллям завдяки спадщині Пінзеля (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.