На Тернопільщині парк перетворили у ферму і сміттєзвалище

У Теребовлі в парку “Молодіжний” замість свіжого повітря і відпочинку – гаражі, хліви, свійська птиця, кролі, купи гною, сміття та багато різного мотлоху. Таку інформацію розмістили на сторінці у Facebook ГО “Протидія корупції та моніторинг екології “Скеля”.  У повідомленні, зокрема, йдеться:

 

“Гаражі, сараї, свійська птиця, кролі, купи гною, сміття та багато різного хламу, це все знаходиться в прибережній смузі р.Гнізна на самовільно зайнятій земельній ділянці рекреаційного призначення парку «Молодіжний» княжого міста Теребовля.

Нагадуємо, що в серпні 2017 року адміністративна комісія при виконавчому комітеті Теребовлянської міської ради, розглянула матеріали про притягнення до адміністративної відповідальності порушників, які проживають по вул.Січових Стрільців 51Г.

Вважаємо, що 8 місяців було більш ніж достатньо для добровільного звільнення самовільно зайнятої земельної ділянки парку «Молодіжний» шляхом знесення самочинного будівництва.

Зважаючи на викладене, земельна ділянка підлягає звільненню та приведенню її до стану, придатного для використання за цільовим призначенням. Тому інформуємо відповідні органи для вжиття заходів відповідно до чинного законодавства України”, – йдеться у повідомленні  ГО “Протидія корупції та моніторинг екології “Скеля”

 

підготувала Людмила Маліброда

 

Попередня стаття

На Тернопільщині через поліцейську погоню розпочали службову перевірку (Відео)

Наступна стаття

Економічний університет має стати осередком моральних і культурних принципів, – кандидат на посаду ректора ТНЕУ Володимир Мартинюк (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.