На Великодні свята у Тернополі трапилося близько десятка пожеж

Фото з відкритих джерел

 

Фото з відкритих джерел

На Великодні свята у різних мікрорайонах Тернополя трапилося близько десятка пожеж. У вогні палали суха трава та очерет.

 

Зокрема, 7 квітня на вулиці Яреми, 38 горів сухостій на площі 300 метрів квадратних. Інша пожежа  трапилася того ж дня поблизу річки Серет, у парку «Топільче». У вогні палав очерет на площі 100 метрів квадратних.

 

Наступного дня пожежникам довелося гасити вогонь на вулиці Будного. На площі 250 метрів квадратних також горіла суха трава.

 

Найбільша площа загоряння, яку довелося ліквідовувати рятувальникам у Тернополі на вихідні, сягала півтора гектари. 9 квітня на вулиці Текстильній вогонь спалахнув на відкритій території поблизу лісосмуги. Горів сухостій. Під час гасіння пожежники не допустили перекидання вогню на лісосмугу площею орієнтовно 5 гектарів.  Повідомляє управління ДСНС України у Тернопільській області.

 

підготувала Людмила Маліброда

 

 

Попередня стаття

Португальці познайомляться з Тернопіллям завдяки спадщині Пінзеля (Відео)

Наступна стаття

Дівчину витягнув, інших пасажирів не зміг, – потерпілий в ДТП на Тернопільщині (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.