На Тернопільщині через російську попсу у маршрутці виник конфлікт (Відео)

Фото з відкритих джерел

На Тернопільщині у маршрутці “Кременець-Чернівці” між пасажиркою та водієм виник кофлікт. Жінка негативно відреагувала на російську попсу, яка звучала у транспорті. Пасажирка звернулася до керманича та попросила його вимкнути цю музику. Адже в Україні війна і слухати попсу країни-агресора вона не хоче.

 

Водій побажання жінки не виконав. Навпаки, зазначив, що окрім неї, більше нікому із пасажирів російські пісні не зважають. Люди, які їхали у маршрутці, стали на захист водія.

 

Пасажирка пообіцяла написати на керманича скаргу. Відео суперечки Inna San розмістила у соцмережу Facebook.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Через пристрасть до наркотиків тернополянин вчинив злочин

Наступна стаття

У Тернополі на півтора місяця перекриють вулицю Шашкевича

4 Comments

    Avatar
  • У зону того водія. У зону бойових дій. Думаю що після одного тижня перебування там, в нього відпаде бажання слухати ту гнилу попсу!

  • Avatar
  • АВТОБУС ІЗ СЕПАРАМИ

  • Avatar
  • ВІЙНА З НІМЦЯМИ ТАКОЖ БУЛА. ТО ХАЙ ЗАБОРОНЯТЬ В ШКОЛАХ НІМЕЦЬКУ МОВУ ВИКЛАДАТИ….

  • Avatar
  • інколи мені здається, що я не ту країну захищав)))) добре, що не всі такі жлоби

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.