На “вигідній” купівлі тернополянин втратив 300 літрів пального

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

У Тернополі через шахрайську схему з пальним житель обласного центру втратив 10 тисяч гривень. Чоловік, повіривши незнайомцю, недоотримав 300 лівтрів палива.

 

За словами потерпілого, напередодні до нього зателефонував невідомий та представився родичем знайомої. Аферист увійшовши в довіру, запропонував чоловіку пасивні картки на паливо за вигідною ціною. Така пропозиція зацікавила тернополянина.

 

Про зустріч сторони домовились в крамниці, власником якої є дружина потерпілого. Касир магазину передала шахраєві 10 тисяч гривень. Проте, замість обумовлених пасивних карток на 500 літрів, отримала лише 200 літрів. Незнайомець запевнив жінку, що решту донесе за лічені хвилини, оскільки залишив їх в авто. Черед деякий час потерпілий зрозумів, що його обманули. Про шахрайство повідомив у поліцію.

 

Кримінальне провадження відкрили за ч.1 ст.190 ККУ. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області. 

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

На Тернопільщині горіла залізнична колія

Наступна стаття

На Тернопільщині збирачів березового соку штрафуватимуть

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.