У Тернополі власнику квартири погрожував чоловік із сокирою

Фото з відкритих джерел

Випадок трапився в одній із тернопільських квартир на бульварі Данила Галицького. Близького 1-ї години ночі у поліцію зателефонував тернополянин. Він повідомив, що не може потрапити у власне помешкання, оскільки ключі від квартири у знайомого, який зачинився зсередини. Потерпілий також зазначив, що зловмисник має з собою сокиру та погрожує йому розправою.

Інспектори прибули на вказану адресу. Кілька разів вони натиснули на дзвінок квартири. Дверей поліціантам ніхто не відчинив. Відтак, вони викликали рятувальників, які зламали вхідні двері. Патрульні забігли всередину і затримали правопорушника. 34-річного чоловіка доставили до відділку поліції, де і встановили його особу. З’ясувалося, що громадянин раніше судимий. Триває слідство. Повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області. 

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

На Тернопільщині за добу трапилися два нещасні випадки. Один – летальний

Наступна стаття

Відома тернополянка взяла участь у програмі “Караоке на майдані” (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.