У Тернополі затримали псевдопрацівника СБУ, який вимагав в АТОвців кошти (Відео)


У Тернополі співробітники Управління внутрішньої безпеки СБ України викрили механізм вимагання грошей з учасників АТО. Зловмисник представлявся бійцям керівником різних підрозділів Центрального апарату та обласних управлінь Служби.

 

Псевдопрацівник СБУ пропонував учасникам АТО допомогу у виділенні гарантованих державою соціальних пільг. Зокрема, земельних ділянок та квартир. За свої послуги зловмисник вимагав грошову винагороду.  За «отримання» квартири у Києві в одного із бійців аферист запросив 10 тисяч доларів США. Цей факт задокоментували правоохоронці.

 

Співробітники СБ України спільно з Нацполіцією затримали шахрая у Тернополі під час отримання обумовленої суми.

– Ми будемо безжалісно викорінювати будь-які протиправні схеми як серед власних співробітників, так і шахраїв, які прикриваються імʼям Служби, ‒ наголосив Голова СБУ Василь Грицак.

 

Кримінальне провадження відкрили за ч. 3 ст. 190 Кримінального кодексу України. Триває досудове слідство, – повідомляє прес-служба СБУ. 

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Щоб врятувати школу мистецтв, батьки чергують під її стінами (Відео)

Наступна стаття

Тернополяни придбали неіснуючий транспорт майже на мільйон гривень (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.