В одній із шкіл Скалата хлопці “порозважалися” на 10 тисяч гривень

На Тернопільщині троє юнаків відповідатимуть за хуліганство. Подія трапилася у Скалаті. Хлопці, будучи напідпитку, вирішили розважитися.  Місцем для цього обрали школу, у якій колись навчалися. Аби проникнути у приміщення, зламали металопластикові двері. Опісля зловмисники пошкодили декілька дверей у навчальних класах та дві камери відеоспостереження. У поліцію про злочин повідомив директор освітнього закладу.

 

У поліції повідомили – зловмисникам 20, 22 та 24 роки. За попередніми даними, сума збитків, завданих школі, становить 10 тисяч гривень. Кримінальне провадження відкрили за ч.2 ст. 296 ККУ – хуліганство вчинене групою осіб. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області. 

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

На Тернопільщині, впавши з воза, помер 46-річний чоловік

Наступна стаття

Через пристрасть до наркотиків тернополянин вчинив злочин

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.