Дороги Тернополя очищають поливально-миючі машини

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

У зв’язку з потеплінням, на вулиці Тернополя виїхали поливальні машини. Комунальники поливають дороги для того, аби зменшити концентрацію пилу в повітрі. А також, щоб вберегти дороги від руйнування.

 

Зрошування доріг у першу чергу здійснюють у місцях найбільш інтенсивного руху транспорту. А саме, у центральній частині міста, на масивах «Східний», «Сонячний» та «Дружба».

 

Графік роботи поливального авто залежить від погодних умов.  Поки що дороги поливають зранку. Коли ж температура повітря підвищиться, то поливатимуть у залежності від потреби. Якщо надворі похолодає, дороги не поливатимуть. Повідомляє прес-служба Тернопільської міської ради. 

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

На Тернопільщині знайшли обголірий труп чоловіка

Наступна стаття

У Тернополі іноземець утримував неповнолітню в квартирі проти її волі

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.