У квітні-травні до армії призвуть понад 400 тернополян (Відео)


У рамках цьогорічної весняної призовної кампанії, сьогодні 12 квітня, до війська відправили 27 призовників. Юнаки вирушать до Києва та навчального центру Збройних Сил України на Львівщину.

 

22-річний Андрій Купиришин до війська вирішив йти самостійно. Каже, ще обов’язок кожного чоловіка.

– Я думаю що кожен український хлопець мусить йти в армію, щоб стати мужчиною, стати справжнім чоловіком . В цьому нічого страшного немає, думаю буде все добре, – каже призовник.

 

Як наголосив військовий комісар Тернопільського обласного військкомату полковник Леонід Нечепорук, жоден із строковиків не служитиме у районі проведення АТО, а виконуватимуть завдання у пунктах постійної дислокації військових частин, які розташовані за сотні кілометрів від місця конфлікту.

 

– Сьогодні ми відрядили чергову компанію, 27 чоловік,  до війська. Компанія буде продовжуватися впродовж квітня-травня. За цей час маємо відправити до війська 460 чоловік. Звісно що є певні непорозуміння. Лише сьогодні двоє батьків просили про відставку сина. Будемо у цих ситуаціях розбиратися. Якщо будуть підстави – хлопців звільнять від служби, –  наголосив військовий комісар Тернопільського обласного військкомату полковник Леонід Нечепорук.

 

Попередня стаття

Тернопільські фонтани працюватимуть щодня

Наступна стаття

У Тернополі через автомобіль виникла стрілянина (Відео)

One Comment

    Avatar
  • добрий день в мене е швагро гах андрий степанович 1985 року 26 жовтня народження хочу щоб вин служив на ато специальнисть середня зварщик 35 рокив не маю життя я в хати пье кожного дня намовляе мого чоловика щоб ми не жили разом не жонатий дитина в мене син не повнолитний навчаеться написав на себе хати земли я перенесла операцию 5 раз за 5 рокив онко вин мене так довив чоловик йде за ним працюе ремпобут техника тернопиль зварщик живе тернопиль з нами телефон його 0975894806

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.