У Тернополі іноземець утримував неповнолітню в квартирі проти її волі

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

У Тернополі на вулиці Лучаківського іноземець утримував в квартирі дівчину проти її волі. Чоловік, за словами потерпілої, зачинив двері помешкання і невипускав на двір. Дівчина по телефону повідомила у поліцію.

 

Прибувши на місце, поліціанти з’ясували, що заявниця – неповнолітня. Навчається вона у місцевому коледжі і проживає окремо від батьків.

 

Правоохоронці перевіривши документи іноземця, який був у помешканні, порушень не виявили. На території України він перебуває законно. З його слів, дівчина погрожувала накласти на себе руки.

 

Інспектори зв’язалися з матір’ю неповнолітньої. До її приїзду дівчину відвезли у притулок на вулиці Стрімкій.

 

На матір патрульні склали адміністративний протокол за статтею 184 КУпАП – невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей. Відповідальність за цією статтею тягне за собою попередження або накладення штрафу від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, за рішенням суду. Повідомляє Патрульна поліція Тернольської області. 

 

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Дороги Тернополя очищають поливально-миючі машини

Наступна стаття

На Тернопільщині засудили трьох жителів Львівщини

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.