За знайомство із тернополянкою пенсіонер поплатився чималою сумою

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

На Тернопільщині 60-річний чоловік втратив 26 тисяч гривень. Пограбувала пенсіонера його нова знайома. Вкрадені кошти 35-річна жінка витратила на одяг дітям та погашення своїх заборгованостей. 

 

Слідчі встановили, напередодні потерпілий відпочивав у компанії друзів, де і познайомився з жінкою. Спілкування з молодицею чоловік продовжив у власному помешканні. Що його пограбували, потерпілий зрозумів неодразу – лише за декілька днів після гостини.

 

Поліцейські розшукали підозрювану. Нею виявилася тернополянка, яка в минулому вже потрапляла в поле зору правоохоронців через крадіжки. Патрульним жінка розповіла, що пограбувала господаря будинку, коли той заснув. Обшукавши кімнати, знайшла сховок з грошима. Вкрадене заховала у кишені. Вранці, спокійно попрощавшись, жінка пішла з будинку.

 

Гроші затримана залишила у банку – погасила власні заборгованості. Також купила дітям нових речей. За фактом крадіжки відкрили кримінальне провадження. Подальшу долю тернополянки вирішить суд. Повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області. 

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Над скандальним будмайданчиком у парку встановили відеокамери (Відео)

Наступна стаття

Тернопільські фонтани працюватимуть щодня

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.