На Тернопільщині чотири пілотні школи отримали конструктори LEGO

Чотири пілотні школи, які впроваджують на Тернопільщині реформу нової української школи, отримали сучасні розвиваючі конструктори LEGO Playbox. Зокрема, дидактичні матеріали та набори «Шість цеглинок» отримали учні Чортківської ЗОШ №7, Козівської ЗОШ №1, Підволочиської ЗОШ та Збаразької ЗОШ №1.

 

У процесі навчання сучасні конструктори допоможуть учням тренувати пам’ять, розвивати моторику і творчо мислити.

– Нова українська школа дозволяє змінити підхід до навчання дітей, тому ми зацікавлені, щоб таких кампаній як з LEGO було якомога більше. Готові стимулювати ті школи, які даватимуть учням якісні та нові знання, а також постійно вдосконалюватимуться, – каже голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна.

 

За попередньою інформацією, близько 700 перших класів області отримають конструктори LEGO уже в травні для впровадження нової української школи. Усі матеріали дітям нададуть безкоштовно. Повідомляє прес-служба Тернопільської ОДА.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

У Тернополі затримали кишенькового крадія з Теребовлянщини

Наступна стаття

Тернополяни голосують за демонтаж дорожнього знака у центрі міста

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.